Disqus configuration problem

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Disqus configuration problem

gamussa
This post was updated on .
Hi,

I'm struggling to make disqus work work with my awestruc-based blog.
Looks like I need help of community as "second pair" of eyes.
Could some one point me the what I'm doing wrong? Am I missing something?

My pipeline https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_ext/pipeline.rb
My post template https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_partials/entry.html.slim
My site config https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml 

Thanks,
Vik
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Disqus configuration problem

LightGuard
Administrator
Have you registered your site with DISQUS?


On Sun, Jun 30, 2013 at 10:13 PM, gamussa <[hidden email]> wrote:
Hi,

I'm struggling to make disqus work work with my awestruc-based blog.
Looks like I need help of community as "second pair" of eyes.
Could some one point me the what I'm doing wrong.

My pipeline
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_ext/pipeline.rb
My post template
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_partials/entry.html.slim
My site config
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml

Thanks,
Vik



--
View this message in context: http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282.html
Sent from the Awestruct Talk mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
Archives: http://talk-archive.awestruct.org/
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]




--
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Disqus configuration problem

gamussa
Of course.
b/w Looks like, I managed to fix this issue. Looks like, generate_id https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml#L6 like caused my problems. 
I removed it. Now it works.

Thanks


On Mon, Jul 1, 2013 at 3:22 PM, LightGuard [via Awestruct Talk] <[hidden email]> wrote:
Have you registered your site with DISQUS?


On Sun, Jun 30, 2013 at 10:13 PM, gamussa <[hidden email]> wrote:
Hi,

I'm struggling to make disqus work work with my awestruc-based blog.
Looks like I need help of community as "second pair" of eyes.
Could some one point me the what I'm doing wrong.

My pipeline
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_ext/pipeline.rb
My post template
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_partials/entry.html.slim
My site config
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml

Thanks,
Vik



--
View this message in context: http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282.html
Sent from the Awestruct Talk mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
Archives: http://talk-archive.awestruct.org/
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]




--



If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282p283.html
To unsubscribe from Disqus configuration problem, click here.
NAML



--
With Best Regards, 
Vik Gamov
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Disqus configuration problem

LightGuard
Administrator
Okay, great!


On Mon, Jul 1, 2013 at 1:37 PM, gamussa <[hidden email]> wrote:
Of course.
b/w Looks like, I managed to fix this issue. Looks like, generate_id https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml#L6 like caused my problems. 
I removed it. Now it works.

Thanks


On Mon, Jul 1, 2013 at 3:22 PM, LightGuard [via Awestruct Talk] <[hidden email]> wrote:
Have you registered your site with DISQUS?


On Sun, Jun 30, 2013 at 10:13 PM, gamussa <[hidden email]> wrote:
Hi,

I'm struggling to make disqus work work with my awestruc-based blog.
Looks like I need help of community as "second pair" of eyes.
Could some one point me the what I'm doing wrong.

My pipeline
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_ext/pipeline.rb
My post template
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_partials/entry.html.slim
My site config
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml

Thanks,
Vik



--
View this message in context: http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282.html
Sent from the Awestruct Talk mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
Archives: http://talk-archive.awestruct.org/
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]




If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282p283.html
To unsubscribe from Disqus configuration problem, click here.
NAML



--
With Best Regards, 
Vik Gamov


View this message in context: Re: Disqus configuration problem

Sent from the Awestruct Talk mailing list archive at Nabble.com.



--
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Disqus configuration problem

mojavelinux
In reply to this post by gamussa
Disqus has been changing their API and there seem to be some things that don't work anymore.

A *very* important thing to keep in mind is that for some reason they removed the disqus_developer functionality. You should *not* show the Disqus comments block when previewing locally (unless you use a test Disqus site id). Otherwise, it will start a new discussion thread on your live site and the URL will be wrong (it will contain localhost).

Here's what I do on the Asciidoctor site:

- if site.disqus && !site.disqus_developer
  #comments
    =page.post.disqus_comments

(I'm using the disqus_developer flag, but for my own conditional logic, not for passing to the Disqus API).

-Dan


On Mon, Jul 1, 2013 at 1:37 PM, gamussa <[hidden email]> wrote:
Of course.
b/w Looks like, I managed to fix this issue. Looks like, generate_id https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml#L6 like caused my problems. 
I removed it. Now it works.

Thanks


On Mon, Jul 1, 2013 at 3:22 PM, LightGuard [via Awestruct Talk] <[hidden email]> wrote:
Have you registered your site with DISQUS?


On Sun, Jun 30, 2013 at 10:13 PM, gamussa <[hidden email]> wrote:
Hi,

I'm struggling to make disqus work work with my awestruc-based blog.
Looks like I need help of community as "second pair" of eyes.
Could some one point me the what I'm doing wrong.

My pipeline
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_ext/pipeline.rb
My post template
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_partials/entry.html.slim
My site config
https://github.com/gAmUssA/gamussa.github.com/blob/development/_config/site.yml

Thanks,
Vik



--
View this message in context: http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282.html
Sent from the Awestruct Talk mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
Archives: http://talk-archive.awestruct.org/
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]




If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://talk-archive.awestruct.org/Disqus-configuration-problem-tp282p283.html
To unsubscribe from Disqus configuration problem, click here.
NAML



--
With Best Regards, 
Vik Gamov


View this message in context: Re: Disqus configuration problem

Sent from the Awestruct Talk mailing list archive at Nabble.com.



--